Les dette før du annonserer!

Ønsker du selge et eller flere dyr?
Legg inn din annonse her - og husk kontaktinfo!
Locked
mellem
Interessert
Interessert
Posts: 338
Joined: Sun 01 May, 2005 11:33

Les dette før du annonserer!

Post by mellem »

For å lage en god salgsannonse er det lurt å ta seg tid til å legge inn en del viktig informasjon som potensielle kjøpere ofte lurer på. Ved å ta seg god tid når man først oppretter annonsen vil man kunne unngå unødvendige henvendelser i ettertid, samt bidra til et ryddigere forum.

Her er noen enkle punkter og retningslinjer for hva både selgere og kjøpere bør huske på. Bruk gjerne listen under som en mal for din annonse.

Selger
Her er noen punkter som bør være med i annonsen.
Navn:
Kjønn:
Født:
Foreldre:
Farge:
Vekt:
Stamtavle:
Utstillingsresultater:
Vil kontaktes på: (PM, e-post, MSN, telefon, mobil)

Bilder av dyret er alltid positivt i en salgsannonse. Når du lager ditt innlegg kan du enkelt linke til de fleste lagringstjenester for bilder. Husk også at alle medlemmer av NFFSCN har egen plass til bilder på chinchilla.no.

Annonser som inneholder minimalt med informasjon eller som kun består av en link til en annen side tolereres ikke, og vil bli slettet av moderator.

Kjøper
Kontakt selger først og fremst på de måter som er ønsket i salgsannonsen. Dersom du velger å svare på salgsannonsen i forumet vennligst hold deg til å stille relevante spørsmål til annonsen og avstå fra unødvendige kommentar om dyrets utseende osv. Legg heller ikke til informasjon til selgers annonse, send heller dette direkte til sender.

Husk at alle våre annonseforum har aktivert auto-slette funksjon, noe som innebærer at annonser som er eldre enn 90 dager slettes automatisk.
Håkon M Mellembakken
Uniqum Chinchilla
Webansvarlig, NFFSCN
Locked